דלג לתוכן
24/11 18:00–22:00

הפביליון הישראלי בוונציה

הרצאה ארכיטקטורה

לתשומת לבכם: האירוע יתקיים באודיטוריום בית הספר לארכיטקטורה, רח׳ בצלאל 1, ירושלים

פביליון בצלאל שמח לארח את בית הספר לאדריכלות, באירוע ייחודי המציג חמש תערוכות אשר ייצגו את ישראל בביתן הישראלי של הביאנלה לאדריכלות בוונציה.

יובל יסקי יציג את "קיבוץ | אדריכלות ללא תקדים", הביתן הישראלי בתערוכת האדריכלות הבינלאומית ה־12 ב־2010.

ארז אלה יציג את "נושאת מטוסים", הביתן הישראלי בתערוכת האדריכלות הבינלאומית ה־13 ב־2012.

אורי שלום יציג את "The Urburb", הביתן הישראלי בתערוכת האדריכלות הבינלאומית ה־14 ב־2014.

יפעת פינקלמן ודבורה פינטו פדדה יציגו את "סטטוס קוו: מבנים של משא ומתן", הביתן הישראלי בתערוכת האדריכלות הבינלאומית ה־16 ב־2018.

רחל גוטסמן, דן חסון ועידו גינת יציגו את ״ארץ. חלב. דבש״, הביתן הישראלי בתערוכת האדריכלות הבינלאומית ה־17 ב־2021.

לאחר הרצאה קצרה של כל משתתף, נערוך דיון בין המשתתפים ונהנה מההזדמנות להרים כוסית לאוצרי הביתן הישראלי בביאנלה ה־19 אשר תפתח ב־2023; עידית קופסקי ואורן אלדר.